LUMINI AMBIENTALE
By Wedding Planner Suceava

         Iluminatul arhitectural si ambiental vor duce evenimentul tau la un alt nivel. Din momentul sosirii invitatilor si până la sfarsitul nuntii, toată lumea va fi uimita şi energizata de luminile noastre. WP este una din primele companii de iluminat din zona Moldovei ce transforma evenimentele obisnuite in unele spectaculoase.


Luminile au devenit o necesitate la un eveniment special asa ca veţi aprecia ideile echipei noastre de design pentru a va asigura că evenimentul dumneavoastra ajunge la potenţialul său maxim.


    

    MONOGRAME SI LOGO


    Designerii nostri vor lucra cu dumneavoastra pentru a crea modele personalizate de lumina pentru eveniment. Această opţiune de iluminat pentru mulţi dintre clienţii noştri functioneaza perfect datorita caracteristicii personalizate de lumina folosind modele de frunze, texturi, modele abstracte, care vor accentua tema dorita de tine si vor avea un real impact asupra invitatilor.     ILUMINAT HIGH POWER LED

WP va potrivi culoarea aleasă de dumneavoastra cu sistemul nostru de uplighting cu LED-uri, iar tehnicienii noştri vor plasa strategic aceste lumini pentru a accentua schema de culori si a adauga profunzime spatiului unde se desfasoara festivitatea, inundand cu lumina peretii sau accentuand anumite caracteristici arhitecturale ale locatiei.

Uplighting-ul este una dintre modalităţile cele mai eficiente şi de impact pentru ca evenimentul dumneavoastră sa fie cu adevărat de neuitat.


© 2012 www.luminiambientale.ro by Wedding Planner Suceava. Toate drepturile rezervate.

Home | Wp Process | Lighting |  Photos |  Videos | Contact